30 Juni kl. 21:28 - Back in buisness!
Gyllene Vänner är på väg tillbaka till webben, på heltid! MYCKET har hänt under det året jag som jag varit "mindre aktiv" och det känns skönt att börja skriva om normala saker igen. Ibland blir livet lite för händelserikt!

Jag ryckte in på S1 den 31 Juli 2006 och muckade den 20 Juni 2007 från LedR. Regementet bytte namn och gick från ett signal Regemente till ett Lednings Regemente. Jag har varit med om SÅ mycket villket jag tänker om berätta i små, korta delar. Det finns många kort att se och dom kommer också komma upp så småningom.
Men det jobbigaste med att vara tjej i lumpen är att man gråter så förbannat vid Muck!

Jag har tidigare tyckt att man inte ska vara för personlig i sitt blogg skrivande. Folk som jag inte känner ska inte veta personliga saker, i alla fall inte om mig. Men när det blir så pass personligt att det påverkar hela min vardag så kan jag berätta att jag fått med mig hem det bästa från lumpen...Fredrik...och det är inget sammanträffande att han ska bo på samma adress som mig from. 1 Augusti!
(Fast jag flyttar in redan om 2 veckor :-D )

Efter muck var jag ledig över midsommar men började jobba måndagen efter som Handledare för sommarungdomar. Vi rensar rabatter och håller rent i kommunen. Det är mitt jobb att se till att ungdomarna jobbar, kommer i tid och har saker att göra. Samt att alla förutsättningar finns där.
Detta är ett arbete över sommaren och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Toksöka till Polishögskolan är ett som är säkert.

Hedvig har överlevt mitt år i Enköping och på väg in i samma toppform som hon tidigare var i ;-)
Hon har legat och latat sig i Mormors tomt under dagarna och varit med Mamma på kvällarna. Knäck i lurarna har hon fått men apporteringslusten finns kvar. Det blir såklart inga tävlingar på ett tag, utan tiden kommer att läggas på träning istället.

Det är så skönt att vara hemma igen!