MERCI STOCKHOLM POUR CES + 40 ANS
Vi har bestämt att stänga butiken Chez Albert på Roslagsgatan 33 efter mer än 40 år på samma adress. Familjeföretaget ska pensioneras så att säga eller så är det snarare så att vi måste sluta för att Albert och Carole inte kan hålla sig härifrån.
Ärligt talat så kan vi dessvärre inte fortsätta med verksamheten som vi har gjort hittills. Livsmedelshandeln är hårt utsatt för konkurrens. Omvärlden har förändrats och förutsättningarna också. Kundunderlaget är inte heller som det var. Jag hade ambitionen att integrera enklare restaurangverksamhet i affärskonceptet för att kunna anställa, växa och fortsätta med utökad catering, beredning av varma rätter samt lättare vin servering. Sorgligt nog har vår BRF motarbetat oss med denna möjlighet.
Chez Albert och Son AB kommer att fortsätta med grossistverksamheten och vidare marknadsföra ”La Mère Poulard”.
Efter att fått lite distans och nya perspektiv ska jag se över om ett nytt butikskoncept finns, kanske om smörgås och pizzabehovet blir för stort.
Vi lämnar över lokalen till ”Al Dente” (www.aldentestockholm.com) som önskar behålla medelhavskänslan på gatan. Lite mer Italienskt blir det nog.
Detta sker redan från 1a december. Beklagar det snabba avskedet men det finns ingen mening att dra ut på det…
TACK FÖR VÅR TID TILLSAMMANS,
VÄNLIGEN,
MICHEL, ALBERT & CAROLE