Under våren kommer Hanna att ses i Sing-a-long på tv 3. 
Hanna och Josefin Craaford utgör Lag Ulvesson tillsammans med ständige lagledaren Johan, och de möter Lag Eriksson med Sussie i spetsen, följd av Anna Sahlene och David Batra. Programledare är Renée Nyberg.


                                            


Melodifestivalen 2007 kommer att som röstningsunderhållning ha en mycket speciell mellanakt. Per Blomquist, producent för Melodifestivalen 2007, och koreograf  Roine Söderlundh har skapat Melodfestivalmusikalen som kommer att underhålla tv-tittarna under lördagskvällarnas direktsändning.
Musikalen, i form av en saga, handlar om flickan Judy som spelas av Hanna. Judy har en dröm och en längtan efter något annat än ett enkelt småstadsliv och ger sig iväg mot Ljusstaden. Resan går via alla deltävlingsstäder och hon möter vänner - och ovänner - 
på sin väg...
Musikalen innehåller oförglömliga schlagerhits och solisterna backas upp av sju dansare.Övriga medverkande: Gunilla Backman, Fred Johansson, Anki Albertsson, Niclas Andersson, Michael Jansson, Stefan Odelberg m fl.
Regi och koreografi: Roine Söderlundh
www.svt.se 


KOCKEN

Mats Ahréns film Kocken handlar om en fartygskock, spelad av Kjell Bergkvist, som styr sin arbetsplats med järnhand. Filmen utspelar sig till stor del ombord på fartyget och det är där vi möter Hanna som spelar en mindre roll som kaptenens dotter.
Biopremiär 25 februari 2005.

I oktober blev filmen internationellt prisbelönt. Kocken (The Chef) har blivit utsedd till Bästa film 2005 på Hollywood Film Festival.

Övriga medverkande: Kjell Bergkvist, Henrik Lundström, Peter Viitanen m fl.
Regi: Mats Ahrén


Miss Norrland 1957 -

För några år sedan kom Solveig Ternströms Morsarvet, en älskad publiksuccé. Den fristående fortsättningen; Farsarvet producerades som en road-movie i tre avsnitt; Miss Norrland 1957 och sändes i Sveriges television under hösten 2003. Den skildrar Solveigs egen uppväxt genom karaktären Dagas ögon.
Daga möter under mycket speciella omständigheter söderbönan Gittan Persson. Gittan, spelad av Hanna, och Daga får uppleva ett Norrland på framfart under femtiotalet.

Övriga medverkande: Lennart Jähkel, Josephine Alhanko, Rolf Degerlund m fl.
Regi: Staffan Roos

Hanna, Lennart Jähkel och Josephine Alhanko


I höstsäsongen 2000 av Nya Tider spelade Hanna rollen som Kimmy Larsson, en 23-årig tjej som just flyttat hem till Stockholm ifrån Paris. Kimmy är en orolig själ som inleder ett stormigt förhållande med den femton år äldre Fredrik - och hon blir till sin förvåning förälskad på riktigt.

Övriga medverkande: Beatrice Järås, Peder Falk, Rebecca Fergusson,
Charlotta Larsson, Christian Wennberg m fl.
Regi: Mathias Calmeyer m fl.

Kimmy Larsson


Labyrinten, en aktuell dramathriller som tar upp maktmissbruk och korruption producerades av SVT Malmö under -98 till -99 och visades i TV 2 våren -00. För första gången har Henning Mankell skrivit ett originalmanus för TV, och för regin stod Daniel Bergman. Hanna spelar en mindre roll som en av huvudpersonernas flickvän och dök upp i det femte och sista avsnittet.

Övriga medverkande: Kirsti Torhaug, Stefan Sauk, Inga Gill,
Krister Henriksson, Dan Bratt, Björn Granath m fl.
Regi: Daniel Bergman


I komediserien Full Frys spelade Hanna Nillan Niedenberger, en av sex fasta karaktärer i serien. Nillan är en tjej med mycket skinn på näsan som alltid har svar på tal, vilket behövs i den galna affären Dolkens Livs där serien utspelar sig. Full Frys bygger på den amerikanska långköraren Check it out.
De 12 avsnitten spelades in av MTV Produktion 1998 och var en av de mest sedda serierna i TV 4 under 1999. Under hösten 2000 samt våren 2003 har Full Frys gått i repris, även denna gång med miljonpublik.

Övriga medverkande: Krister Claesson, Stefan Gerhardsson, Annika Andersson, Håkan Berg, Andreas Andersson m fl.
Regi: Björn Holmgren och Örjan Herlitz


Hanna har titt som tätt synts och hörts i tv-rutan som leadsångerska och körsångerska i varierande produktioner som:

                    

 

         och