Till Mediekritik
05 03 12

Kära sanningssökare

Det program som sändes på  http://www.flashpoints.net/   fredagen den 11 mars 2005 bör alla, som vill förstå medias verkliga funktion i mellanöstern, ladda ner som ett viktigt dokument.
Den judiska filmaren Bathesheba Ratzkoff, har producerat filmen"Peace. Propaganda and the Promised Land". Den bör kunna bli ett historiskt dokument över hur USAs och det industrialiserade västs "Corporate Media" har kunnat deformera människors verklighetsuppfattning på ett sätt Orwell knappast kunde föreställa sig var möjligt.
Filmen visar att majoriteten av nya studenter på universitetskurser om mellanöstern tror att Israel är ockuperat av Palestina. I fråga efter fråga...på punkt efter punkt har media lyckats framställa offren som förövare..tjuven har gjorts till den bestulne..den våldtagna bar själv ansvaret... 
Bathesheba Ratzkoff´s film "Peace. Propaganda and the Promised Land" bör vi köpa hem och visa här i USAs vasallstat, här i lantgreven patron Perssons protektorat.

Återigen vill jag upprepa faktum. Det rör sig om kontroll av arabvärldens strategiska resurser. Fred och demokrati är det största hotet för imperiet och dess allierade., vasaller etc. Det för oss till slutsatsen att USA med hjälp av Quislingarna runt Sharon ständigt avsiktligt söker förvärra konflikten i regionen på ett sätt MSM i väst kan skildra så att Israel framstår som hotat. Om US "christian-nazism" och dess massdeceptionmedia falskeligen kan framställa "Herren Zebaots Förlovade Land" ständigt hotat av hedniska araber ger det legitimitet för USAs osannolika militära investeringar i Israel och mellanöstern.
Själv kommer jag att med en dåres envishet fortsätta att hävda att Israel är ockuperat av USA och dess allierade och att Quislingarna runt Sharon är USAs "puppets".
USAs skattebetalare tvingas årligen subventionera Israels gigantiska militärapparat, atomvapen, säkerhetstjänster med en summa som motsvarar vasallstaten Swärjes militärbudget. It´s all about OIL.

Återigen..Fred och demokrati är det största hotet !  Ockupationen av Irak måste betraktas mot den blodiga fonden av ockupationen av Palestina. USA och dess Quislingar vill inte ha fred, demokrati, utveckling, rättvisa och respekt av mänskliga rättigheter i Palestina..
Historien pekar på att en mängd terrorattentat som MSM hävdat har utförts av arabiska/muslimska fundamentalistiska grupper i verkligheten har varit planerade av västliga säkerhetstjänster. I den klassiska "Inside The Company" skildrar den avhoppade CIA-agenten Philip Agee hur CIA  finansierade, byggde upp och organiserade radikala nya vänsterpartier som utförde mängder av bombattentat i latinamerika.
Idag har USA sin största utlandsambassad/CIA-kontor i Bagdad där arbetet genomförs i nära samarbete med Israeliska Mossad och Brittiska säkerhetstjänster. Många av den tidigare CIA-agenten Saddam Husseins säkerhetsfolk, militärer etc har återanställts av Nekropontes hejdukar.
Självklart måste vi betrakta och analysera, försvinnanden, kidnappningar bombattentat mot en realistisk historisk bakgrund. Lita aldrig på vad som du läser i MSM.
MSM är är imperiets och övermaktens viktigaste vapen.

En hälsning från er utrotningshotade medhabitant Bo Modén på lilla sargade Tellus

Är svenska media en taltratt för Washington ?
Har källkritik av Washington Post och New Tork Times någonsin förekommit i "svenska" media ?

Lyssna till kritiska utländska alternativa media för att förstå vad man döljer.

http://democracynow.org/ http://www.flashpoints.net/ http://www.breakfornews.com/ http://www.radioproject.org/
http://www.radio4all.net/ http://www.leftbusinessobserver.com/ http://www.kpfa.org/archives/archives.php?id=13&limit=N
http://www.will.uiuc.edu/am/mediamatters/default.htm http://www.fsrn.org/ http://www.freespeech.org/fsitv/fscm2/genx.php?name=home

Härlig folkmusik dygnet runt. Koppla datorn till stereoförstärkaren och lyssna på  http://hober.com/hober.ram?1,23

Månadens hemsida :   http://www.zmag.org/ZNET.htm


[Non-text portions of this message have been removed]Du kan läsa tidigare inlägg på http://groups.yahoo.com/group/mediekritik/