Jag älskar att fotografera! På den här sajten kan du se ett urval av de tusentals bilder jag har tagit under årens lopp. Jag började fotografera redan i tonåren när jag köpte en pocketkamera som använde 110-film med min allra första lön.

Mina favoritmotiv har varit blommor och trädgård, men den senaste tiden har jag också provat mina vingar som rock- och modefotograf. Men jag kan även se det sköna i fallfärdiga rivningskåkar, övergivna byggnader, gamla bilvrak, rostiga saker. Jag söker nya "fotografiska" utmaningar hela tiden så tveka inte att kontakta mig om du har en fotoidé!

Jag är även en ivrig förespråkare för toycameras. Jo, du läste rätt, leksakskameror. Såsom Holga och Diana. Dessa kameror saknar oftast alla inställningsmöjligheter och tom linsen är gjord av plast. Bilderna har en amatörmässig charm och de känns även lite nostalgiska. Oskarpt i vår allt mer perfekta värld.

Nåväl, du har säkert kommit hit för att titta på mina bilder, så jag ska inte pladdra längre. Men söker du efter ett specifikt motiv eller en viss bild är du mer än välkommen att kontakta mig, det finns ca 30.000 bilder i mitt arkiv, så jag har kanske precis vad du vill ha.

Katriina
"Skönheten ligger i betraktarens öga"

PS. Exempel på mina modellbilder hittar du på: http://www.pressbook.com/katriina-makinen

 

bild på en trädgårdsstaty
.........