Jag fotograferar både analogt (Holga, Lubitel, Polaroid m fl) och digitalt (Canon EOS 400D och 300D). När det gäller motiv så är jag öppen för allt, även om jag ju har vissa favoriter.

Det som driver mig som fotograf är möjligheten att fånga ögonblick som aldrig mera återkommer. Det behöver inte vara något dramatiskt utan det kan vara helt vardagliga saker...

Jag blir alltid lika glad när mina bilder publiceras i en tidning eller annan trycksak. Hittills har mina bilder publicerats bland annat i Hem ljuva hem, Hem ljuva hem Trädgård, Ulriksdals Flower Shows programblad, Vi föräldrar, Kamera&Bild, LightLeaks för att nämna några.

Jag har även medverkat som skribent i Hem ljuva hem och Hem ljuva hem trädgård samt även i ett antal biltidningar (Renault) både i Sverige och i Finland. Numera medverkar jag i nätmodetidningen CFashion.

Vill du köpa bilder? Kontakta mig gärna för prislista. Jag skickar snabbt lågupplösta filer eller utskrifter för påseende. Högupplösta digitala bilder kan jag leverera på CD, DVD, FTP eller e-post.

Mina övriga fotosajter (öppnas i ett nytt fönster):


.........