Hem > Blandat > Papy klar för UFC nu i alla fall

PAPY KLAR FÖR UFC!


Papy till höger, strax innan nedslagning av sin motståndare
Foto: Markus Bottner, SC6

Natten till onsdag läckte ett rykte ut först på på en annan svensk sida som hänvisade till ”källor”. Jag tyckte det hela verkade skumt och lät det under natten heta enbart ”rykten”. Nu har MMAnytt snackat med Papys manager King Grub och fått veta att Papy själv ringt upp King Grub efter att ha läst på MMAnytt att han fått kontrakt med UFC. King Grub säger till MMAnytt att Papy fått fem-årigt kontrakt med UFC.

Såhär är det med rykten. Några stämmer och andra inte.


Läs också:

 1. Rykte: Papy Abedi klar för UFC
 2. Papy ”Makambo” Abedi vs Nathan ”Slathan” Schouteren
 3. Sherdog listar MMA-hopp, svensken Papy Abedi hamnar på plats 5
 4. MMAnytt intervjuar Papy ”Makambo” Abedi
 5. För-intervjuer inför SC 6 med Joachim Hansen, Hanna Sillén, Matti Mäkelä och Papy Abedi
Categories: Blandat Taggar: , ,
 1. november 24th, 2010 i 12:42 | #1 |

  Too bad!

 2. november 24th, 2010 i 12:48 | #2 |

  Trist!

 3. november 24th, 2010 i 13:00 | #3 |

  Det var synd för Papi men chansen kommer om han fortsätter jobba på! Om ryktet gällde UFC 128 Abu Dhabi så tror/hoppas jag mer på att det är Reza rykterna syftar på, då han nämnt att han gärna fightas där & även har vänner/kontakter i Abu Dhabis mmavärld, som sagt, jag håller tummarna för Reza! Vore kanon att se Madadi-Sanchez ngn gång i framtiden(gärna 2011), både staredown & fight :-D

 4. november 24th, 2010 i 13:14 | #4 |

  Reza far det nog svart att ta sig in till LW divisionen nu efter WEC mergern.

 5. november 24th, 2010 i 13:32 | #5 |

  Det var det jag förstod, för ärligt talat så tror jag rätt så många fighters ute i Europa hade kunnat slå Papys två senaste motståndare ganska enkelt.

  Sedan så kan man undra om han hade haft en chans mot några av dessa killar som är topp-10 rankad i Europa
  http://www.groundandpound.de/mma/rankings/european-top-ten/mittelgewicht-185lb-84kg/

  Hat eller inte, man måste vara ärlig mot sig själv. Ser framemot galorna som kommer nästa år och framförallt vilka planer Superior har.

 1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.

Vi söker just dig för att kommentera på MMAnytt redan idag! Registrera dig enkelt här, och bli lite häftigare än alla andra.

Regler
I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg.

 • Inga personpåhopp, förolämpningar, spydigheter, fighterbashing, rasism eller liknande.
 • Behandla varandra med respekt, och behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
 • Läs igenom det du skrivit en extra gång innnan du postar det.
 • Aggresivitet har ingen plats på den här bloggen, sådant blir vi av med i träningslokalerna.
 • Presentera inte spekulationer som fakta. Ha bevis och grund för dina påståenden.
 • Alla kommentarer bör tillföra något till diskussionen.
 • Håll er till ämnet. Vill ni lämna tips på nyheter vi inte behandlat gör det då här.

Följs inte dessa regler har moderatorer rättigheter att ändra och/eller ta bort ditt meddelande.
Snälla, tänk till en extra gång innan du postar din kommentar.

Avatar
Vill du ha en bild brevid din kommentar, registrera då din mailadress och ladda upp en bild på www.gravatar.com. Skriv sen i din epostadress ovan så dyker bilden upp.

Bilder och video i kommentarerna
Du lägger till bilder i kommentaren genom att skriva [img] och [/img] i din kommentar. Tex: [img]http://www.dinsida.se/bild.jpg[/img]. Video från till exempel Youtube, Dailymotion eller Vimeo kan läggas till genom att bara skriva url:en till videon. Mer info här.

Hur ska jag då bete mig som kommentator på MMAnytt?
Personliga attacker
Det är helt ok att inte hålla med vad vi skrivit i en artikel, innehåll på sidan, andra kommentatorers åsikter. Men det finns ingen anledning att göra det personligt och få någon att börja gråta sig själv till sömns på kvällen. Ingen kräver att du ska börja varje kommentar med ”kära ”, ”Jag ber om ursäkt, men min åsikt skiljer sig från din”, men det finns heller ingen anledning att skriva saker som ”Din jävla idiot, du har fel.” eller ”Du kan ju ingenting…”.

Off Topic
Är du med i en diskussion så är det väldigt roligt. Men håll dig till ämnet, eller åtminstone så nära ämnet du kan komma. Vi har ett alldeles utmärkt forum där du till och med får diskutera precis allt. Så snälla, håll diskussioner på nyhetssidan så relevant som möjligt.

Trollning
Det finns folk där ute som får en kick av att få så många arga svar som möjligt genom att skriva ren nonsens, eller spela djävulens advokat till det extrema. Många gånger är det oskyldigt och omedvetet, men upptäcker vi att det är ett mönster så kastar vi ut dig.

Klagomål på ämnet i en artikel
Allt vi skriver kanske inte faller dig i smaken. Ibland skriver vi lite för mycket av det goda, eller det dåliga. Det händer, och din första instinkt kanske är att klaga på vad vi har skrivit – undvik det är du snäll. Vi har andra alternativ: Istället för att klaga på vad du inte gillar, tipsa oss om vad du faktiskt gillar.

Irriterande rättningar/besserwisser-syndromet
Vi är alla människor, åtminstone de flesta av oss, och vi gör misstag. Ibland är de grammatiska misstag, ibland strukturfel, och ibland kan vi inte stava överhuvudtaget, och i vissa fall kan vi inte räkna. Men du behöver inte förolämpa oss, vår utbildning och våra mammor för det. Det är helt ok att rätta oss, men gör det inte bland kommentarerna. Använd detta formulär, eller skicka ett mail, för att rätta oss, så fixar vi till det så fort vi kan.

Du bidrar till MMA i Sverige
Varje kommentar du lägger, kanske inte hjälper oss att få UFC till Sverige, men du är ändå en representant för sporten. Hur intressant tror du att MMA blir för Gunilla, 48 år, om hon ser en massa gnällspikar för varje nyhet som skrivs? Se varje kommentar du skriver som ett bidrag till MMAnytt, och MMA i Sverige. Det privilegiet bör vårdas.