SethP's webbplats - startsida

Har du problem med menyn ovan? Klicka här!

Välkommen till SethP's webbplats

SethP - dec 2012Jag som har skapat och driver denna personliga "hemsa" heter Seth Pylad och jag bor i Mariestad i Västergötland. Ursprungligen är jag dock från Skåne.

Den första versionen av hemsidan startade jag i början av 2000-talet men nu har den, sent omsider, fått en väääldigt välbehövlig och ganska omfattande ombearbetning. Detta innebär till exempel att det allra mesta, om inte allt, som har med själva designen att göra nu finns i CSS-kod istället för att som tidigare ligga inbakat i HTML-koden på varenda sida. Sidorna är dessutom byggda helt enligt HTML5- och CSS3-standard. Det viktigaste är dock att hela sajten numera är optimerad för att kunna läsas på olika enheter, och det var i själva verket det som var den absolut främsta anledningen till att jag började göra om den från grunden.

Min webbplats är numera alltså helt anpassad för såväl mobiler och surfplattor som för större (vanliga) bildskärmar, och den bygger i korthet på det som på engelska heter responsive web design.

Vad det gäller innehållet här så är tanken att det ska fyllas på succesivt, fast det kommer nog att bli väldigt sporadiskt om jag ska vara ärlig. Vill du ta del av mer periodiska uppdateringar, som har lite mer av nyhetskaraktär så att säga, så hänvisar jag istället till min blogg, sEt# P's blogg. Där behandlar jag ett antal olika ämnen, som till exempel mina favorithobbies absint, IT och datorsäkerhet.

Just den här sajten kommer däremot främst att innehålla information och fakta om absint (med länkar till olika relevanta sidor). Men jag publicerar även en del fotografier här samt lite annat smått och gott (framöver i alla fall). Målgruppen är i första hand släkt och vänner men det innebär på inget vis att innehållet är förbehållet just dessa. Så, välkommen än en gång!

 

 

PS

För dig som kanske vill få en uppfattning om hur den gamla designen (om man nu kan kalla den så) såg ut så finns det något som tidigare var en liten fortsättning på web.comhem.se/sethsphilessajt. Den är dock inte anpassad för mobiler och surfplattor.