Forum för fraktalfreaks.
Forum for fractal freaks.

Till startsidan Föregående sida Innehåll

Vill du kontakta Fractalus så kan du e-posta hit på adressen solgrop@chello.se.

Är du pedagog eller matematiker så är jag mycket intresserad av vad du tycker om siten. Idén är att det skall gå att lära sig saker här och det är ju förfärligt om Fractalus lär på fel sätt. Risken är rätt stor att det kan finnas sakfel i texterna då det mesta av innehållet på Fractalus bygger på egna efterforkningar snarare än studier av andras material. Därför är rättningar något som starkt efterfrågas.

Här kan du även göra ett inlägg i Fractalus Forum för Fraktalfreaks. Här går det bra att ställa frågor som jag då försöker besvara. Kan jag inte besvara frågan och finner den intressant så lägger jag upp den ändå så kanske någon annan läsare av sidan kan ge ett bra svar.

Här kan du även skälla på Fractalus av någon anledning, exempelvis sakfel, stavfel, felfel, helfel. Du skall även posta om du tycker att något fattas och vill göra tillägg. Rent smicker är självklart även det varmt välkommet. Jag kommer att lägga upp allt som har allmänintresseoch berör ämnet fraktaler eller siten. (enligt min bedömning)

För att göra ett inlägg så behver du bara skriva in din text i fältet nedan och klicka på [Skicka] knappen. Inläggen kommer sedan att läggas upp manuellt längere ned på den här sidan om dom har ett vettigt inneåll. Klotter och spamming är sålunda helt meningslöst :-) Notera att endast preformaterad text duger här.

Ämne : Formatering Tagen "Ämne : xxx" Anger vilken tråd inlägget tillhör och skall alltid skrivas in. Vidare så anger antalet kolon ":" på vilken nivå inlägget görs. Exempel Ämne :: Formatering är ett inlägg på nivå två i ämnet Formatering och sålunda en replik på det här inlägget :-) Inläggen kommer att sorteras därefter och inte i inkommande ordning. Varje nytt ämne kommer dessutom att få en ny färg från en pallett på 6-7 färger i rullande shema. // Solkoll of Fractalus (SoF)

Ämne : Förhoppningar Får se vem som blir först med att skicka in ett inlägg i det här forumet. Fractalus har förhoppningar att någon i denna vida värld skall hitta hit och finna siten intressant. // SoF

Ämne ::(1) Förhoppningar Du får väl försöka spamma lite på nåra matematiksidor på nätet vetja. // >:-) Mitt andra jag.

Ämne ::(2) Förhoppningar Det här för att visa hur inlägg sorteras om det finns flera på samma nivå, då får dom ett nummer. Om jag nu när det här inlägget har inkommit vill svara på inlägget ovan i nivå tre så anges det Ämne ::(1): Förhoppningar enligt ordningen som anges i inlägget Ämne : Formatering <-(Exempel på referens till annat inlägg än det som kommenteras primärt.) och skulle alltså sorteras in ovan det här inlägget. // SoF


Fortsättning följer ...

Till startsidan Föregående sida Innehåll