Välkommen till Tomas Myrbergs hemsida!

Denna hemsida har inte uppdaterats på evigheter och är troligtvis högst inaktuell.

Här har jag samlat lite information om främst fågelspindlar (tarantlar), skorpioner och Java-programmering. Välj kategori i menyn.

Välj utseende för hemsidan

Du kan välja hur du vill att denna hemsida ska se ut. Det finns för närvarande tre varianter att välja på.

 
Blå spindel
Ett blåaktigt utseende med en A. geniculata.
Kompakt
En kompakt version av Blå spindel, anpassad för mindre skärmar. Observera att storleken på fonten dock styrs av din webläsare, och du får göra inställningar där för att ändra denna.
Necropolis
Ett något underligt utseende baserat på ett foto från necropolis-platsen i den antika staden Hierapolis i Turkiet.

Du kan välja en av dessa i rullgardinsmenyn ovan. Denna sidas utseende ändras då. Men för att övriga sidor på min hemsida ska påverkas måste du klicka på "Spara kaka"-knappen, vilket gör att en så kallad cookie sparas på din dator. Hemsidan kommer då att visas med det utseende du valt även nästa gång du gör ett besök här. Säkerhetsinställningarna i din webläsare kan eventuellt förbjuda hemsidan att spara en kaka, trots att det är garanterat ofarligt, och inställningen kommer då att misslyckas. Ändra din webläsares inställningar för att tillåta kakor.

Denna hemsida lagrar endast kakor på din dator då du klickar på ovanstående knapp, och den är då giltig ett år. Varje gång du öppnar en ny fil på denna hemsida kommer ett försök att läsa denna kaka att göras.

Din web-läsare kan erbjuda ytterligare metoder att välja utseende.