Välkommen till Göran Sergel Musik

 

 

 

En Trubadur

TILL KAFFET ELLER ÖLEN?
TA DÅ GÖRAN SERGEL

 

Jag ska be att få presentera för Er en trubadur, dra-i-gångare, skämtare och håll-i-gångare. Han har hållit på längre än de flesta andra i den här branschen, mest p.g.a. av sin bredd, ja den musikaliska alltså.

Som professionell började han sin bana 1974 i England och Skottland, där han försörjde sig bl.a. som trubadur under dom två åren han levde där.

Han har spelat på dom flesta ställen från Skanör i söder till Luleå i norr.

Hans specialitet är svenska visor och han har en repertoar på lite mer än 1000 låtar, allt från danslekar från 1200-talet fram till nya visor å la 90-tal, med betoning på E. Taube, C. M. Bellman och C. Vreeswijk.

Göran spelar även engelsk och amerikansk musik av typ Beatles, Paul Simon och CCR och drar igång allsång som kommer till sin fördel både på Puben och ålderdomshemmet.

Med sin härliga Göteborgs-humor har han fått många ställen att gunga i skratt.

Varför inte dans kring granen/midsommarstången, snapsvisor till sillen, firmafesten, kaffekalaset eller den mysiga viskvällen?. Idéerna är många, det är bara att ringa och fråga Göran vad Du hade tänkt dig, så kan Ni säkert komma på något tillsammans som tillfredsställer Din fantasi.

Göran har haft många nöjda kunder under åren och vi lämnar ett fåtal referenser på baksidan av denna folder. Kort sagt, skall Ni ha en BRA trubadur med betoning på svensk musik och håll-i­gång eller ett mycket seriöst program med visor gör Ni ett gott val i Göran Sergel.

 

 

BOKAS GENOM:

SERGEL MUSIK 040 - 963058 (ENKLASTE SÄTTET!)
MOBIL: 0705 - 283058
E-MAIL: g.sergelmusik@comhem.se


Göran har egen sång-anläggning som täckar
för c:a 500 personer utom- eller inomhusREFERENSER

•  Startade visklubben Bacchi Lyra i Jönköping 1971.

•  Spelade i England och Skottland på bl.a. McTavishe's Kitchen, Oban och ett 30-tal andra ställen 1974-75.

•  Vis-trion MIA med KNUFF 1977-81.

•  Medlem i Visans Vänner sedan 1979 och är ordförande i Visans Vänner Malmö-Lund sedan 1992.

•  Gitarrist å sångare i Vis och Schlager-trion SMILBANDET sedan 1989.

•  Göran arbetar sedan 1978 deltid som musik-cirkelledare för Folkuniversitetet i Göteborg och Lund där han undervisar i gitarr och har musikcirklar för barn och pensionärer.

•  Göran sköter dansen kring granen och fars-dags underhållningen på restaurang Boklunden utanför Dalby/Torna-Hällestad sedan 1989.

 

SKIVOR