Svarta bönpasta 1Svarta bönor pasta

http://www.alaeco.se/produkt/Spaghetti---Svarta-bonor

----------------------------------------------------------------------------------------

Sojabön pasta3

http://www.alaeco.se/produkt/Fettuccine--Grona-Sojabonor

--------------------------------------------------------------------------------------

Sojabön pastaSojabön pasta2

http://www.alaeco.se/produkt/Sojabonsfettuccine

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bönpasta Risenta

http://www.risenta.se/kampanj-1

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sjögräsnudlar från Risberg

http://risbergimport.se/koreasortiment/index.html

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shirataki nudlar från Risberg

http://risbergimport.se/koreasortiment/index.html

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Algsallad wakame agar agar konbu och gigartina röd liten

Innehåller 4 nyttiga alger : wakame, agar agar, konbu och gigartina röd

Algerna i algsalladen skördas utanför Koreas kust varje vinter. Därefter så torkas algerna i en varmluftsmaskin som har en skonsam temperatur på ca 40 grader. Torkningsprocessen pågår i ca 12 timmar och därefter packas algerna i påse. Töm påsens innehåll i en djup skål. Tillsätt vatten och låt algerna dra i 5 minuter. Häll av vattnet och används hushållspapper för att torka bort överflödigt vatten. Servera algerna i en varm soppa eller tillsammans med andra grönsaker i en sallad som du smaksätter med din favoritdressing.

 http://risbergimport.se/koreasortiment/index.html

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Spirulizer